Konferens Orust


Konferens Orust - hos oss får ni ny energi inför nya satsningar samtidigt som genialiska idéer sätts i verket! Här kan ni diskutera, sätta upp nya mål och planera framåt i naturskön miljö! Pensionat Prästgården ger dig och dina kollegor lite perspektiv med sin storslagna miljö och som gjord för viktiga beslut i företaget.

Allt för en lyckad konferens finns hos oss på Orust i salta och ljuvliga Bohuslän på västkusten. Vill du och ditt sällskap ha fullt med spännande aktiviteter? Eller bara lugn och ro med ett avbrott från vardagen som gör att ni kommer närmare varandra? Oavsett ska ni välja Prästgårdens Pensionat i Mollösund. Vi skräddarsyr tillsammans ett program som innehåller precis det ni behöver. Modern konferenslokal med senaste man behöver inom teknikväg såsom 75" QLED skärm, ljudanläggning, 100Mbit Internet mm

Vad passar dig och ditt sällskap? Boka er konferens på personliga Prästgårdens Pensionat i Bohuslän, blott 1 timmes bilfärd längs västkusten från Göteborg.

Orust - Mollösund - Bohusläns Pärla
Mollösund - det lilla kustsamhället på ön Orust sydvästra spets, erbjuder en fantastisk natur och en vacker kulturmiljö. Den största ön i väst har det mesta du behöver för en njutbar vistelse, både havet och miljön. Med ett stort fiskeläge till en gemytlig sommaridyll är Orust en populär besöksort för alla som vill njuta av en stressfri miljö, skaldjur och ett fantastiskt hav. Mollösund kännetecknas av fyra landmärken – fyren, gumman, kyrkan och kvarnen – som också har blivit populära, kända turistmål.

Hör av dig till oss på info@prastgardens.se så
skräddarsyr vi en givande konferens för er!